Tatil Sırasında HMNS’yi Ziyaret Etmek İçin İçeriden İpuçları ve Püf Noktaları

Houston Doğa Bilimleri Müzesi tatil sezonu boyunca her zaman büyülü bir yerdir ve biz bunu sadece burada çalıştığımız için söylemiyoruz. Her yerde güzel ışıklar, Büyük Salon’da kokulu Noel ağaçları ve yakınlarda vızıldayan Texas Over Texas var. Şanslıysak, hava genellikle kapşonludur ve müze sıcak ve rahattır, etiketleri okumak ve beyninizi genişletmek için mükemmeldir.

HMNS’deki bu tatil sezonu biraz farklı görünüyor. Hepimiz maskeler takıyoruz, iki metre uzakta duruyoruz ve her yerde el dezenfektanı var, ancak öğrenme ve ilham ruhu hala havada yoğun. Bilim harikası kalır.

Müzenin yazı işleri ekibi, küçük müzemizi ziyaretinizi unutulmaz kılmak için en iyi kahveden, en iyi tuvaletlerden (hayır, gerçekten) ve birkaç püf noktasından en sevdiğimiz HMNS ipuçlarından bazılarını paylaşmak için burada.

——————————————-

Kahveye ihtiyacın var. Kahve istersin, kahve istiyorsun. Kahve kemiklerinizi hareket ettirir. HMNS’deki en iyi kahve, yerel olarak sahip olunan Katz Kahve çekirdekleriyle yapılan Periyodik Masa kahve barındadır. Buzlu kahvenizi su eklenmeden kesilmeden almanızı öneririz. Daha sonra Hermann Park’ta birkaç mil koşabilirsin. Kahveye ek olarak, küçük, çocuk dostu atıştırmalıklar ve hatta kişisel bir favori olan Topo Chico var.

Sarkaç, yaklaşık her 15 dakikada bir iğneye vurur. Bir saat sürdüğünü tahmin eden birçok insan duyduk, ancak sabrınız karşılığını veriyor. Ayrıca, sadece birkaç adım ötede tüm yanan sarkaç sorgularınızı yanıtlayan kullanışlı bir video sunumu var. Ve evet, birinin tüm bu çivileri kaldırması gerekiyor. Onlara Sarkaç Perileri diyoruz.

Parıldayan mücevherler, karanlık ortam ve yumuşak müzik arasında Cullen Hall of Gems & Minerals, tatil stresinden kaçmak için harika bir yerdir. Bir Stevie Nicks şarkısına veya en azından Instagram’a girmek gibi.

Wiess Energy Hall katındaki tuvaletler gerçekten çok havalı. Bir bilim müzesindeki bir dizi tuvalet görülmeye değerse – insan işi işinizi yapmanın yanı sıra – bunlar bunlar.

READ  Satürn Yükseliyor | Temmuz 2021 Gökyüzünde Yaşananlar

Wiess Energy Hall tuvaletleri harika, ama dürüst olmak gerekirse, Ay’ın yanındaki kadınlar tuvaleti yenilemez. Orada kanepeler var.

Morian Paleontoloji Salonu bir harikalar labirenti gibi görünebilir, ancak koleksiyonu saat yönünde yürümek aslında sizi çağlar boyunca bir yolculuğa çıkaracaktır. Açıkçası, üç yaşındaki bir çocuk muhtemelen umursamıyor. Onlar sadece yemek-doh-sawr’ları görmek istiyorlar.

Kelebekler çırpınan enerjilerini Houston sıcağından alır ve en sıcak günleri Cockrell Kelebek Merkezi’ndeki bir teklifte gizlice girmek için en iyi günler haline getirir. Evlenmeye hazır değilseniz, her zaman bir özçekim için razı olabilirsiniz. Bir düğünden çok daha ucuz.

Sadece müzenin içinde (kelebek merkezi, Doğal Nedenlerle Ölüm) çeşitli vahşi yaşam değil, aynı zamanda binamızın dışındaki yeşil alanların etrafında görünümler oluşturan tonlarca mahalle yaban hayatı da var. Sincapları, şahinleri ve her türlü yerli böcekleri gözetleyebilirsiniz. HMNS’nin olması gereken yer olduğunu biliyorlar.