Birleşik Krallık’taki favori yazlık kiralık yazlıklarımız

Bir kulübeden kaçış, diğer yarınızla birlikte Büyük Britanya yazının tadını çıkarmanın mükemmel bir yoludur. Uzaklaşın, birlikte kaliteli zaman geçirin ve Birleşik Krallık’taki en iyi yazlık konaklama seçeneklerimizle yeni bir yer keşfedin. Yorkshire’dan Cornwall’a, nerede yaşıyor olursanız olun veya ne kadar uzağa seyahat etmek isterseniz isteyin, cennet gibi bir yer vardır.

İki kişilik en iyi kulübeler

Mohun, Cornwall

Cornish deresinin yanında şirin bir kır evi olan Mohun, bir çiftin kaçması için pastoral bir yerdir. Yazlık, dereye doğrudan erişimi olan ve çevredeki balıkçı köylerine ve plajlara kısa bir mesafede bulunan ana çiftlik evinin arkasına bağlıdır. Ve eğer kendi tekneniz varsa, onu hemen rıhtımdan indirebilir ve suda biraz zaman geçirebilirsiniz.

Mohun Cottage’daki konaklamanız için rezervasyon yapın

Önyükleme Odası, Yorkshire

Studley Royal geyik parkının bir köşesinde yer alan bu kulübede kendinizi doğayla baş başa bırakın. Burada kalmak, parka ücretsiz erişim, Fountains Manastırı kalıntılarının anahtarı ve sitenin su bahçeleri ile özel fırsatlar sunar. Yakınlarda da yapacak çok şey var. Ripton kısa bir mesafededir ya da biraz daha uzağa seyahat etmekten çekinmiyorsanız, Yorkshire Dales yaklaşık bir saat uzaklıktadır ve yürüyüşçüler için mükemmeldir.

The Boot Room’daki konaklamanız için rezervasyon yapın

Ivy’nin Kulübesi, Somerset

Uzaklaşırken kırsal kesimde yürüyüşler bir öncelikse, bu tam anlamıyla İngiliz kır evi harika bir seçimdir. Selworthy köyünde yer alan, kırsal yürüyüşler için çok sayıda patika vardır ve Minehead sadece dört mil ötededir, böylece siz de denizin tüm eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz!

Ivy’s Cottage’daki konaklamanız için rezervasyon yapın

Snowshill Honor’un Kulübesi, Cotswolds

Cotswolds, Broadway’de mükemmel bir konuma sahip bu kır evinin kalbinde kırsal cazibe vardır. Günlerinizi Cotswolds Way’de yürüyerek veya Snowshill Manor & Garden ve Bibury gibi çevredeki köyler dahil yerel turistik yerleri ziyaret ederek geçirin. Ayrıca, sabah fincanı veya gece şapkasının tadını çıkarmak için özel bir bahçe alanı vardır ve daha soğuk aylarda, oturma alanındaki büyük gömme şöminenin yanında rahatlayabilirsiniz.

READ  Vintage Küre Toplama | Evler ve Antikalar

Snowshill Honor’s Cottage’daki konaklamanız için rezervasyon yapın

Eski Mezbaha, Oxfordshire

Rustik bir sığınak için Old Slaughter House, çıplak kirişlere ve klasik kırsal tarzda bir dekora sahiptir. Oxfordshire sınırında Buscot ve Coleshill sitelerinde yer alan günlük hayatın koşuşturmacasından medeniyetten çok uzaklaşmadan kaçabilirsiniz. Kır evinden sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde yerel bir pub ve çay salonu yer almaktadır ve çevredeki kasabalar arabayla kısa bir mesafededir.

Old Slaughter House’daki konaklamanız için rezervasyon yapın

1 Lichfield Lodge, Staffordshire

Biraz farklı bir çift kaçamağı arıyorsanız, neden Stafford’daki bu eski kapı evinde kalmıyorsunuz? Shugborough arazisinde yer alan orman evi, özel bir bahçeye, arazi park alanına ve çevredeki ormanlık alanlara erişime ve yerel olanaklara kolay erişime sahiptir. Yakındaki köyler Wolseley Bridge ve Milford ve antika alışverişi için sıcak noktalar, böylece gerçekten bir gün geçirebilirsiniz.

Konaklamanızı 1 Lichfield Lodge’da rezerve edin