Fort Bend County için Yeni Bir Bilim Bölümü

Houston Doğa Bilimleri Müzesi, tarihi George Gözlemevi’nde yenilenmiş bir deneyim ve Brazos Bend’deki arkadaşlarımızla işbirliği içinde çalışan dümendeki yerel uzmanlarla yeni bir doğa programı ile Fort Bend County’nin eğitim ve eğlence geleceğine yatırım yapıyor. Devlet Parkı.

Geceleri ana kubbenin içinde.

George Gözlemevi, yaklaşık iki yıl süren aşırı bir makyajın ardından 19 Mart Cuma günü halka yeniden açılacak. İlk olarak 1989 sonbaharında açılan gözlemevi, uzun zamandır beklenen tadilat nedeniyle 2019’dan beri kapalı.

George – yerel yıldız gözlemciler tarafından sevgiyle anıldığı gibi – araştırma ve eğitim için kullanılan üç teleskopa sahiptir. Ülkenin halka açık en büyük teleskoplarından biri olan 36 inçlik Gueymard Araştırma Teleskobu, baş mücevherdir. Gözlemevinin Bayou City silüetinin parlak ışıklarına olan belirgin mesafesi, onu gökyüzü gözlemciliği için ideal kılıyor. Şehirde büyüyen çocuklar ve yetişkinler, rasathanedeki ışık kirliliğinin kıtlığı karşısında hayrete düşüyor.

Değişiklikler arasında, ana sergi salonu, sınıf ve Keşif Merkezi’ndeki yeni sergiler de dahil olmak üzere tüm iç sergilerde büyük bir yeniden tasarım yapıldı. Güneş kamerasının yanı sıra yıldızlara bakmak için yeni video yayınları da var. Dış onarımlar arasında yeni çatı kaplaması ve üç teleskop kubbesinin yeniden boyanması ve gözlem güvertesindeki parmaklıkların değiştirilmesi yer alıyor. Tüm yeni eğitim ve sosyal yardım programları ilkbahar ve yaz aylarında tanıtılacaktır.

George Gözlemevi ve çevresindeki manzara havadan çekilmiş.

HMNS ailesi aynı zamanda George Foundation ve Henderson-Wessendorff Vakfı’na da yenileme çalışmalarına mali destek sağlayan nazik bağışlar için teşekkür ve şükranlarını sunar.

“Yeni tadilattan geçmiş George Gözlemevi’nde ziyaretçileri ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Çoğu uzak bölgelerdeyken, George Gözlemevi benzersiz bir şekilde Brazos Bend Eyalet Parkı içinde yer almaktadır. HMNS Sugar Land ve George Gözlemevi’nin kıdemli yöneticisi Kavita Self, uzayın harikalarını deneyimlemek için bize katılmak çok kolay ”dedi.

Doğanın içinden gözlemevine bir bakış.

HMNS, The George’u çevreleyen tüm Amerika Birleşik Devletleri’ndeki üçüncü sıradaki eyalet parkı olan Brazos Bend Eyalet Parkı’na sahip olduğu için kendisini inanılmaz derecede şanslı sayıyor (8500’den fazla var).

READ  Merkür ile Akşamlar | Mayıs 2021 Gökyüzü Olayları

Yürüyüş yapmak, vücudu ve beyni besleyen güvenli, açık hava etkinliği sunan bu günlerde her zamankinden daha hareketli. Park, sosyal açıdan mesafeli rekreasyon için bolca yer ile yoğun şehir hayatından bir kaçış sunuyor.

Ayrıca, dışarıda öğrenmenin her yaştan öğrencide hayal gücünü ateşleyebileceğini belirten son araştırmalar da yapılmıştır. Büyük ve küçük yerel vahşi yaşamı görmek bizi birbirimize yaklaştırır.

Bu yeni değişiklikler ve iyileştirmeler, Bayou Şehri bölgesinde 110 yılı aşkın bir süredir hayal gücünü ateşledikten sonra, HMNS hikayesinde heyecan verici yeni bir bölümün habercisi.

Büyük Yeniden Açılış 19 ve 20 Mart