Hollywood filmi ‘Favori’ kostümleri Blenheim Sarayı’nda sergileniyor

Blenheim Sarayı 1705 yılından bu yana Marlborough Dükleri’nin evi olmuştur.Aziz Duke John Churchill, İspanya Verasetindeki savaş çabalarını ve başarısını takiben Kraliçe Anne’den bir ödül olarak.

bunu da beğenebilirsin bu ay İngiltere’de müze ve sanat galerisi sergileri

Ve karısı Sarah olarak, 1.Aziz Marlborough Düşesi, ödüllü The Favourite filminde bir karakterdir, sadece filmdeki kostümlerin tarihi mekanda sergilenmesi uygun olur.

2018 filmini izlediyseniz, karakterlerin giydiği çarpıcı, çoğunlukla monokrom, biraz sinirli kıyafetlere aşina olacaksınız. Tarihsel doğruluktan, Kraliçe Anne’nin hayatının alışılmadık dramatizasyonuna mükemmel bir şekilde uyan mizaç lehine kaçınıldı.

bunu da beğenebilirsin ziyaret edilecek en iyi moda müzeleri

Tasarımlarıyla (The Favourite için yaptığı parçalar da dahil olmak üzere) 15 BAFTAS kazanan ünlü İngiliz tasarımcı Sandy Powell tarafından yaratılan kostümler, 19’a kadar Blenheim Sarayı’nda sergilenecek.inci bir parçası olarak Haziran Savaş Alanı ve Barok sergisi.

Sergi ziyaretçileri 1700’lü yıllarda Blenheim’a, o zamanlar olağan olan kıyafet, yemek, oyun ve müzik gösterileriyle zamanda geriye götürecek.

Sergide ayrıca 18 adet sergi yer alıyor.inciyüzyıl zırhı, müzik ve enstrümanları, zamanın bir saray şöleninin yeniden yaratılması ve Blenheim’ın arşivinden daha önce halka hiç gösterilmemiş olan haritalar, belgeler ve eserler de dahil olmak üzere önemli belgelerden oluşan bir koleksiyon.

READ  İtalya'da yenilenmiş bir yazlık evin içinde