İngiltere’de Bulunan Altın Tudor Paraları Hazinesi

İngiltere Tudor ParalarıLONDRA, İNGİLTERE — İngiltere’nin güneydoğusundaki bir aile, bahçe işi yaparken 63 altın ve bir gümüş para da dahil olmak üzere bir Tudor sikkesi önbelleği keşfetti. Gardiyan. British Museum’dan Barrie Cook, “Bu büyük bir paraydı, kesinlikle ortalama bir insanın yıllık ücretinden daha fazlaydı,” dedi. Tudor sikkeleri on beşinci yüzyılın sonlarından, Edward IV’ün hükümdarlığından on altıncı yüzyılın başlarına ve Henry VIII’in saltanatına kadar uzanır. Cook, baş melek Mikail’in bir ejderhayı öldürdüğü bir imgesinin madeni paraların çoğunun arkasını süslediğini açıkladı, ancak 1526’da VIII. kraliçenin baş harfi. Böylece, istifteki üç sikke sırasıyla Aragonlu Catherine (K), Anne Boleyn (A) ve Jane Seymour (I) ‘un baş harfleriyle işaretlenmiştir. Ashmolean Müzesi’nden John Naylor, istifin, VIII.Henry’nin İngiltere’deki Hristiyan kilisesinin başı olmasından, manastırları dağıtmasından ve mal varlıklarına el koymasından sonra bir din adamları tarafından gizlenmiş olabileceğini öne sürdü. Londra’da ortaya çıkarılan Greenwich Sarayı kalıntılarını okumak için “VIII. Henry’nin Gözde Sarayı” na gidin.

READ  HOLLANDA - Arkeoloji Dergisi