Noel Baba’ya Mektup | Charro the Iguana tarafından yazıldı.

Sevgili Santa,

Hey koca adam, Houston Doğa Bilimleri Müzesi’nin Cockrell Kelebek Merkezi’ndeki oğlunuz Charro. Tüm medyanın ilgisini çeken yeşil iguana benim. Üyeliklerden alışverişe kadar her şeyi tanıtmak için beni kullanıyorlar. Çoğunlukla turuncu olmama rağmen bana yeşil diyorlar. Kuralları ben koymuyorum.

Her neyse, buradaki ekip size şu “Okuma yazma bilmeyen bir hayvan Noel Baba’ya sevimli bir mektup gönderir” den birini yazmamı istedi ve işte buradayım. Bunu yapmak ve bir Noel şapkası takmak için o havalı meyve ve sebze tepsilerinden aldığımı söylediler ve bedava yemeğe asla hayır demedim. Senin gibi, senede bir milyonlarca evde bedava süt içmek ve kurabiye yemek gibi. Sonunda tüm şekerden düşmez misin? Tüm bu süt ürünleri de iyi olamaz. O sütün bir kısmı soğuk tutulmaz. Sıcak süt ve bayat kurabiyeler, genellikle kükreyen bir şöminenin yanında mı? Dostum, karın ağrısı istemek çok sert.

Bu yıl Noel için gerçekten hiçbir şeye ihtiyacım yok. İhtiyacım olan her şeye sahibim. Houston’da gerçekten soğuk olursa, şu havalı, ağırlıklı battaniyelerden biri güzel olabilir. Bu hızla giderse, Noel Günü güneş yanığı oluyor ve havuzun yanında sosisli sandviç yiyor olabiliriz. Astros’un George Springer’ı ömür boyu sözleşme imzalamasını da istiyorum. O adamı seviyorum.

Şaka bir yana, Houston’daki herkese mutluluk ve neşe getirmenizi çok isterim. Herkesi güvende kılacak süper havalı bir aşı istiyorum, böylece eski arkadaşlarımı daha fazla görebilirim. Görünüşe göre birçok bilim insanı çözüme yaklaşıyor!

Müzeden o kadar çok insanın geldiğini görüyorum ve bu yılın hiç kimse için kolay olmadığını biliyorum. Yorgun ama heyecanlı yüzleri görüyorum. Kelebeklerin etrafta uçuşmasını izleyerek gerçek hayattan çok ihtiyaç duyulan bir dikkati dağıtan kuşatılmış gözler. Birkaç dakikalığına korkunç dış dünya ortadan kaybolur.

READ  Kızılderili Mirası Ayı | BEYONDbones

COVID-19 başladığında birkaç ay kapalı kaldığımızda, kelebek merkezini koşturdum ve her köşeyi ve huysuzluğu keşfetmeyi sevdiğim kadar, çocukların güldüğünü duymayı ya da küçücük olup olmadığımı sormayı özledim Dinozor. Bana duygusal bir uyuşturucu deyin, ama çiftlerin nişanlandığını bile görmedim. Kulağa bayat geldiğini biliyorum ama istediğim bu. Pek çok insan bunun farkında değil, ancak müzede uzun süredir bulunduğumdan beri birçok çocuğun büyüdüğünü gördüm. Onları saha gezilerinde, garip ilk buluşmalarda ve bazen kendi çocuklarını kelebek merkezini ziyarete getirdiklerinde görüyorum.

O yüzden Noel Baba, 25 Aralık’ta müzeye gidebilirsen, çok minnettar olurum. Adınızı müze hizmetleri masasındaki konuk listeme yazacağım.

PS Oh! Kate Upton ve Justin Verlander’in de küçüğü ile müzeyi gezmesini istiyorum. Ben ikisinin de hayranıyım.