Scouts @ HMNS ile Kazanılan Anıtsal Başarı

137 + 1. Benjamin Coveler, Boy Scouts of America’dan bu kadar Liyakat Nişanı kazandı. Şu anda 137 teklif veren Benjamin, 2014’te durdurulan Bilgisayarlar Liyakat Rozetini kazandı. Daha sonra onun da kazandığı Dijital Teknoloji Başarı Rozeti ile değiştirildi. Hepsini kazanmak inanılmaz bir başarı, ki bu çok az erkek izcinin söyleyebileceği bir şey. 1910’da kurulduğundan beri Amerika’nın İzcileri programına katılan milyonlarca izciden sadece birkaç yüz tanesi her bir Merit Rozetini kazandı. Merit Rozet Programı aracılığıyla Benjamin, tesisatçılıktan nükleer bilimlere ve diş hekimliğine kadar her şeyi araştırdı. Occidental tarafından cömertçe desteklenen Scouts @ HMNS Programı, Benjamin ile bu Merit Rozetlerinin 42’sinde çalışacak kadar şanslı.

Fotoğraf Kredisi | Nathan Barber Fotoğrafı (Instagram – @kafadergisi)

Benjamin, 11 yıldır hevesli bir HMNS destekçisi. Xplorations Yaz Kampı programımızın yanı sıra Yaz İzcileri, hafta sonu izci dersleri ve Talep Üzerine Rozetler’e katıldı. Dediği gibi, “Açıkça, HMNS’yi seviyoruz! Michelle Connor ve HMNS Scouting programı, Merit Badge hedeflerime yardımcı oldu. ” Aslında, Benjamin sunduğumuz her Merit Badge dersini almış olsa bile, orada durmadı. Kamera arkasından HMNS ve İzciler Programımıza destek vermeye devam etmek için İzci ofisimizde stajyer olarak çalıştı.

Benjamin ile inanılmaz başarısı ve Scouts @ HMNS Programı ile ilgili deneyimi hakkında konuşma şansı bulduk.

Boy Scouts of America programının bir parçası olmakla ilgili en sevdiğiniz şey nedir?

Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Merit Badge programının büyük bir hayranıyım. Belki de diğer herhangi bir İzcilik ödül sisteminden daha fazla, rozetler çeşitli mesleki becerileri deneme ve bunu yaparken en iyiden öğrenme şansını teşvik eder. Müzede, çeşitli bilim alanlarındaki uzmanlarla, ayrıca kendini işine adamış hobilerle ve diğer geçmişlerden öğretmenlerle – madencilikten fotoğrafçılığa kadar – tanışma ve çalışma şansı buldum. Merit Badge programı olmasaydı, su kayağını denemek veya toprak ve su tasarrufu hakkında bilgi edinmek için herhangi bir nedenim olmazdı.

READ  HMNS Popüler Kan Bağışı Efsanelerinden Kurtuluyor

Neden HMNS’de ders almayı seçtiniz?

Dürüst olmak gerekirse, annem beni HMNS ile birinci sınıfıma kaydettirdi. Diğer İzci velileriyle konuşmuş ve HMNS Yaz İzcileri dersleri hakkında harika şeyler duymuştu. Birinci dersten sonra, geri gelmeye devam etmek istedim. İlginç insanlarla tanışma ve uygulamalı bir şekilde öğrenme şansını gerçekten çok beğendim.

HMNS’de Merit Badge dersi alırken en sevdiğiniz deneyim neydi?

Vay canına, bu zor bir soru. Aldığım tüm derslerden gerçekten keyif aldım, ama sanırım favorim Fotoğrafçılık Başarı Rozeti idi. Sergiler arasında dolaşmak ve onlara açılara, ışıklandırmaya, renge ve çerçeveye göz atarak biraz farklı bir perspektiften bakmak çok eğlenceliydi. Doğum günü hediyesi olarak yeni bir dijital fotoğraf makinesi almıştım, bu yüzden çeşitli ayarlar hakkında daha fazlasını öğrenmek için mükemmel bir zamanlamaydı.

Bayan Nelson’a özel bir teşekkür – o harika bir Merit Rozeti danışmanı. Hatta bana makrofotografi ile ilgili Merit Rozetinde kapsanmayan bazı becerileri – F-stop ve deklanşör hızı gibi ayarlamaları – öğretmek için zaman ayırdı.

Fotoğraf: Benjamin Coveler – bu fotoğraf 2019’da Scholastic Art and Writing ödülünü kazandı ve HMNS’de Photography Merit Badge sınıfının bir parçası olarak alındı.

HMNS’de izcilik dersleri alma deneyiminiz hakkında bilmemizi istediğiniz başka bir şey var mı?

HMNS’deki sınıflar her zaman gereksinimleri karşılamaya çalışmaktan çok daha fazlasıdır. Müzede dersleri almaktan gerçekten keyif aldım – tesisler elbette olağanüstü ve her sınıfla ilgili müze sergilerini keşfetme şansını bulmayı sevdim. Danışmanların sergi salonlarına, Burke Baker Planetaryumuna, Wortham Giant Screen tiyatrosuna ve içerikle ilgili saha gezilerini koordine etme özgürlüğüne anında erişebilmesi harika. Elbette, Müze Merit Badge sınıflarını kuru dersler yerine bilgilendirici ve interaktif hale getirecek araçlara sahiptir.

———————————————————————————–

Bu yıl HMNS ile keşif yapmakla ilgileniyorsanız, tıklayın buraya Bahar 2021 programımız için. İster Benjamin gibi 138 Merit Rozetini kazanmaya çalışıyor olun, ister bir Kız İzci olarak keşif yolculuğunuza yeni başlıyor olun, tüm izciler için sınıflarımız var. HMNS’de sadece rozetinizi kazanmazsınız, yaşarsınız.

READ  BİR ANAHTARIN ÇEVİRMESİ ile Milyonlarca Kuşu Kurtarmaya Yardım