Ziyaret edilecek en iyi Avrupa antika pazarları

Koleksiyonunuza eklemek isteyip istemediğinizi nostaljik emaye eşya, raflarınızı yeniden doldurun antik çarşaflar ya da sadece satmak için bir pazarlık bulun, Avrupa’nın dört bir yanındaki şehirler bazı ilgi çekici antika pazarlarına ev sahipliği yapıyor.

Nereye giderseniz gidin, işte Avrupa’da görülmeye değer birkaç antika pazarı…

Avrupa’nın en iyi antika pazarları

Els Encants, Barselona

Luis Dafos / Getty Images

Bir şekilde, 14. yüzyıldan beri var olan, haftada dört gün kurulan bu Barselona pazarının başlangıçta, ölen insanların borçlarını ödemek için mallarını satmanın bir yolu olarak kurulduğu iddiaları var.

Son on yıldır, Büyüleyici Els Özel olarak tasarlanmış bir alana yerleştirilmiştir ve havadar açık kenarları ve dalgalanan aynalı tentesinin faydaları yaz aylarında kolayca takdir edilmektedir.

Bununla birlikte, pazarın en büyük farkı, öğelerin kalitesidir – bazı bit pazarlarının ucuz ithal giysilerle dolup taştığı yerlerde, burada hala göz atma olasılığınız daha yüksektir Antik lambalar, eski giysiler, mücevher ve mobilya.

Fiera Antiquaria di Arezzo, Toskana

Ekspansio / Getty Images

Ciddi için daha fazlası antika koleksiyoncuları Pazar sabahı hazine avcılarından daha fazla – aranacak çok sayıda küçük mücevher olmasına rağmen – Fiera Antiquaria di Arezzo 1968’den beri devam ediyor.

Şehrin terakota kiremitli çatılarının altından sarkan ya da bazen parka kayan bu ortam, alışveriş kadar ilgi çekicidir.

Fuarın 500 küsur tezgahı arasında antika çarşaflar ve teleskoplardan mermere kadar her şeyi bulacaksınız. büstlereski sandalyeler, gösterişli yaldızlı aynalar ve eski fotoğraflar.

Fuarın çalışmadığı bir zamanda şehri ziyaret ederseniz, web sitesinde yerel satıcıların ve restoratörlerin kullanışlı bir haritası listelenir.

Frederiksberg Loppetorv, Kopenhag

Hemis / Alamy Hazır Fotoğraf

hayranları için bir orta Yüzyıl Danimarka tasarımı – ve çok daha fazlası – bu bit pazarı, yaz aylarında cumartesi günleri Belediye Binası’nın arkasında açılır.

READ  Açılı Lambanın Tarihi ve Evinizde Nasıl Tarz Yapılır?

Toplanan ürünler, şehrin daha küçük ama son derece saygın Thorvaldsens Plads Antika Pazarı’ndakiler kadar rafine olma eğilimindedir, ancak Frederiksberg Loppetorv çok daha büyük, menzil daha çeşitli ve bir Royal Copenhagen, Georg Jensen veya Holmegaard parçasına rastlama şansı da bir o kadar makul.

Kopenhag’ın varlıklı Frederiksberg’deki konumu, yakınlardaki zarif parkları, tasarım mağazaları ve şık kafeleriyle ziyaret etmek için başka bir nedendir.

La Grande Réderie d’Amiens, Kuzey Fransa

Bryant Nicolas / sagaphoto.com / Alamy Stok Fotoğrafı;

Bit pazarları Paris ve Lille daha iyi biliniyor olabilir, ancak yılda iki kez (Nisan ve Ekim) düzenlenen bu etkinlikte yaklaşık 2.000 tezgah sahibinin bir araya gelmesiyle, Amiens’in bit pazarı Kuzey Fransa’da izlenecek bir şey.

Bir tarayıcının rüyasını bulacaksınız antikalar profesyonel bayilerden yerli ıvır zıvırlara kadar; büyük düşün avizeler cezvelere.

Bir veya iki gün erken gidin ve bu büyüleyici Picardie şehrinden en iyi şekilde yararlanın; güzel Eski Kent’in Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüyün, yüzen bahçeleri Les Hortillonnages’e hayran kalın, 13. yüzyıldan kalma başka bir dünyaya ait katedrali ziyaret edin veya altın makaronlar gibi yöresel lezzetlerle ziyafet çekin.

Flohmarkt Theresienwiese, Münih

Sueddeutsche Zeitung Fotoğrafı / Alamy Stok Fotoğrafı

Münih’in en büyük bit pazarı Oktoberfest panayır alanı Theresienwiese’de yılda sadece bir kez, Nisan ayının sonunda gerçekleşir ve Bavyera Kızılhaçı tarafından organize edilir.

Şehrin Bahar Şenliği’nin açılış etkinliği, 3.000’e kadar satıcıya ev sahipliği yapıyor ve çok sayıda ürün arasından bir pazarlık yapma umuduyla büyük kalabalıkları kendine çekiyor. eski mobilyazüccaciye, askeriyeçanak çömlek, giysi, gardenalya ve tablolar.

Yılın diğer zamanlarında ziyaret ediyorsanız, eliniz boş dönmezsiniz. Münih, Olympiapark’taki gibi haftalık bit pazarlarının yanı sıra yılda üç kez Auer Dult’a da ev sahipliği yapıyor.

READ  Şimdi satın almak için en iyi antika büstler

Amsterdam Vrijmarkt, Amsterdam

Petr Pohudka / Alamy Hazır Fotoğraf

Bitpazarı olmaktan çok ülke çapında herkese açık bir pazardır, her yıl 27 Nisan’da Kral Günü, hükümetin sokaklarda satış yapmak için izin alma zorunluluğundan feragat etmesiyle kutlanır.

Bu ulusal tatil, kasaba ve şehirlerde araba bagaj satışı benzeri tezgahların bir dalgası olarak açılırken yerel halkın tavan aralarını temizlediğini görüyor. bu en büyük vrijmarkt Amsterdam’da.

Koleksiyoncunun cennetinden daha büyük karmakarışık satış, ancak bazı uzmanlık alanları var; Jordaan bölgesi antikalar için daha iyi bir avlanma yeri olma eğilimindedir.

Bölgenin kanal kenarındaki güzel binaları aynı zamanda galerilere, iç mekan mağazalarına ve birinci sınıf müzelere ev sahipliği yapmaktadır.