Doğamızdaki HMNS | Dış Mekanı Sıfırdan Deneyimlemek

Hermann Park kampüsündeki Cockrell Butterfly Center’ın eskiden müdürü olan Sugar Land sakini Erin Mills, HMNS Sugar Land kampüsünde ve George Gözlemevi’nde yeni bir doğa programını yönetecek.

Sugar Land doğa programı öncelikle Açık Hava Öğrenme Merkezi ve yeni kurulan bir kelebek bahçesinde yer alacaktır.

Doğa programlama müdürü olarak Mills, Brazos Bend Eyalet Parkı’nda bir sınıfa sahip. Park alanlarındaki doğal çeşitliliğin zenginliği ve Houston’ın sadece bir saat güneyindeki yürüyüş fırsatları, bunu mükemmel bir eşleşme haline getiriyor.

“HMNS Sugar Land ekibinin bir parçası olmaktan ve bu doğa programını sıfırdan oluşturmaya yardımcı olmaktan çok heyecan duyuyorum. Mills, Fort Bend County sakinlerine doğayla bağlantı kurmaları ve çevrelerindeki dünyayı gerçekten tanımaları için yeni ve heyecan verici yollar sunmak istiyoruz ”dedi.

“HMNS Sugar Land her zaman kendini Fort Bend County için yerel bilim kaynağı olmaya adamıştır. HMNS Sugar Land ve George Gözlemevi Kıdemli Direktörü Kavita Self, artık şirket içi uzman ve bilim adamı Erin Mills tarafından yönetilen, çevremizdeki dünyayla etkileşime girmenin yeni yollarını sunma yeteneğine sahibiz ”dedi.

Ayrıca, dışarıda öğrenmenin her yaştan öğrencide hayal gücünü ateşleyebileceğini belirten son araştırmalar da yapılmıştır. Büyük ve küçük yerel vahşi yaşamı görmek bizi birbirimize yaklaştırır.

“Çok sayıda bahçe işleri ve tabii ki böceklerle açık havada öğrenmeye odaklanacağız. Burada o kadar çok şaşırtıcı vahşi yaşam var ki, arka bahçelerimizde tek yapmanız gereken etrafa bakmak ve biz her yaştan insana bunu nasıl yapacaklarını öğreteceğiz. Mills, “Doğadaki her şeye olan sevgimi topluluğumla paylaştığım ve sevdiğim ve en iyi yaptığım şeye odaklanmaktan çok mutluyum” dedi.

Bu yeni değişiklikler ve iyileştirmeler, Bayou Şehri bölgesinde 110 yıldan fazla bir süredir hayal gücünü ateşledikten sonra, HMNS hikayesinde heyecan verici yeni bir bölümün habercisi.

READ  Hasat Ayı | Eylül 2021 Gökyüzünde Yaşananlar

Self, “Yer temelli ve doğa temelli deneyimler kullanarak meraklı çocukların ve yetişkinlerin dışarıda HMNS’ye katılacağını umuyoruz” dedi.