Emeklilik Üzerine | Charro’dan Bir Mektup

Sadece birkaç hafta içinde 22 yaşıma gireceğim. Yeşil bir iguana için uzun bir süre. İnternete göre, bu beni insanlık yıllarında 130 yaşın üzerinde yapıyor, bu sadece WOW.

Hayatın daha iyi bir bölümünü müzenin “sözcüsü” olarak geçirdim ve benim için onu asmanın ve yeni bir sözcüye yer açmanın zamanı geldi. Yakında hepiniz canlı ve genç enerjiyle dolu Nacho ile tanışacaksınız. O daha genç bir yeşil iguanadır ve benden çok daha enerjiktir. Personel hala herkesle nasıl etkileşim kuracağını düzenliyor, bu yüzden bizi izlemeye devam edin. Umarım komik kıyafetler giymeyi sever.

HMNS ailesinin bir parçası olarak, bu kadar çok müşterimizin büyümesini izlemek benim için ayrı bir zevkti. Cockrell Kelebek Merkezi’ndeki yaşam alanımdan, bazılarınızı saha gezilerinde, ilk garip tarihlerde ve hatta daha sonra kendi ailelerinizle ziyaret ederken gördüm. O kadar çok evlilik teklifi, nişan fotoğrafı çekimi gördüm, adını sen koy. Hiç kimse bana düğün davetiyesi göndermedi! Müze deneyiminin büyük bir parçası olduğumu bilmek içimde sıcak hissettiriyor – evet, iguanalar duygularına kapılabilirler. Hatta sizi hayvanlarla ilgilenen bir kariyer yapmak istemeniz için motive etmiş olabilirim. Ya da belki seni sadece sıcak bir lambanın altında uyumaya motive ettim. İkisi de iyi, LOL.

Ben sahne arkasında yaşamaya başlayacağım ama eminim beni yine de burada ve orada görebileceksiniz. Belki eBay’de satmayacağına söz verdiğin sürece gelip imza imzalarım.

HOU’yu çok seviyorum.

READ  Bu Yaz Yaban Hayatı Korumaya Yardımcı Olun