Şu anda dinlemek için en iyi iç mekanlar, antikalar ve tasarım podcast’leri

Podcast’ler patlamaya devam ederken, iç tasarım ve sanat podcast’leri dünyası da büyüyor. Kitaplığınıza eklemeniz için antikalara, iç mekanlara ve sanata ve tasarıma odaklanan favori podcast’lerimizden bazıları burada.
Bir iç tasarım aşığıysanız ancak daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, listemize göz atın. en iyi iç tasarım atölyeleri, kursları ve öğreticileri.

En iyi iç mekanlar, antikalar ve tasarım podcast’leri

Harika İç Mekan Podcast’i

İç mekan uzmanları (ve çok yönlü ev eşyaları saksağanları!) Sophie Robinson ve Kate Watson-Smyth, şu anda ana caddeye çıkan en yeni trendleri tartışıyor ve ünlülerin güzel evlerinde turlar düzenliyor.

Acast’te The Great Indoors podcast’ini dinleyin

Konuşma Sanatı Podcast’i

En iyi iç mekan podcast'leri

Aktör Russell Tovey ve galerici Robert Diament, Tracey Emin, Sir Ian McKellen ve Grayson Perry gibi özel konuklarla sanat koleksiyonculuğu hakkında her şeyi konuşuyor.

Acast’te Talk Art podcast’ini dinleyin

bunu da beğenebilirsin antikaları ve iç mekanları seviyorsanız televizyonda ne izlemeli

Benimle Müze Podcast’inde Buluşun

En iyi iç mekan podcast'leri

Art Fund’ın bu podcast’i, en sevdikleri müzelerden veya tarihi yerlerden birini gezen tanınmış yüzleri içeriyor. En sevdiğimiz bölümlerden bazıları komedyen Mel Giedroyc ve sunucu Anneka Rice.

Meet Me at the Museum podcast’ini Acast’te dinleyin

Akıllı Podcast

En iyi iç mekan podcast'leri

Bu podcast’in bir kült takipçisi var – ve bunun iyi bir nedeni var. Tasarımcıları ve yaratıcıları, günlük nesnelerin ve hayatımızı şekillendiren ortamların arkasındaki hikayeyi keşfetmeye davet ediyor.

Acast’te Clever podcast’ini dinleyin

Debbie Millman ile Tasarım Önemlidir

En iyi iç mekan podcast'leri

Dünyanın ilk podcast’lerinden birinde (gerçekten 200’den fazla bölüm var!) tasarım otoritesi Debbie Millman, tasarım endüstrisinin tuhaflıklarını ve inceliklerini keşfediyor ve bu endüstride çalışan yaratıcılarla sohbet ediyor.

Acast’te Design Matters podcast’ini dinleyin

bunu da beğenebilirsin takip edilecek en iyi iç tasarım, antikalar ve yaşam tarzı blogları

READ  Louis Vuitton Bagaj Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Modern Ev Podcast’i

En iyi iç mekan podcast'leri

Tasarım odaklı evler için lüks bir platform olan The Modern House, konukları ziyaret etmek için en sevdikleri üç evi seçmeye ve tartışmaya davet ediyor.

Acast’te The Modern House podcast’ini dinleyin

Kendi Yolunuzu Yaşayın Podcast

En iyi iç mekan podcast'leri

İç Mimar Lucy Gleeson, konuklarla iç tasarımın her yönü hakkında sohbet ediyor, iç mekan ilhamından ve misafirlerinin evlerinden ülkenin en sevilen ev eşyaları ve tasarım markalarının perde arkasına kadar çeşitli konuları ele alıyor.

Acast’te Live Your Own Way podcast’ini dinleyin