2023 İçin En İyi Bahçe Asma Sandalyeleri

Hiçbir şey, bir ağaçtan sarkıtılan veya eşlik eden bir standdan sarkıtılan bir bahçe asılı sandalye kadar rahat olamaz, hafif sallanma kesinlikle rahatlatıcıdır.

İster bir yumurta sandalyesinin hayranı olun, ister hamak tarzı bir asılı koltuğun huysuz havasının tadını çıkarın, bu bahçe zımbaları son birkaç yıldır favori olduğunu kanıtladı.

Şık bölmelerden görkemli koltuklara kadar, bunlar bu yaz ihtiyacınız olan en iyi bahçe asılı sandalyeler.

Gri Dış Mekan Asma Sandalye

Bir kitap ve soğuk bir içecekle kıvrılmak için mükemmel olan bu sallanan yumurtalı sandalye şık bir seçimdir. Gri ayaklı ve doğal tonlu rattan tarzı oturma yeri ile birlikte gelen standı kullanabilir veya bahçenizdeki mevcut bir yapıya veya ağaca asabilirsiniz.

Salsa Bahçe Asma Sandalye

Rahatlarken bronzlaşmak istiyorsanız, John Lewis imzalı bu askılı koltuk hem rahat hem de göz alıcı. Rattan koltuk hem sağlam hem de destekleyicidir ve eşleştirilmiş tasarım, her türlü dış mekan alanı ve stilinde güzel bir şekilde koordine olmasını sağlar.

Rattanın nasıl temizleneceğine dair kılavuzumuzu okuyun.

Hazel Asma Bahçe Sandalyesi

En İyi Bahçe Asma Sandalyeleri

Şık profili ve yumuşak kahverengi kaplaması ile bu asılı sandalye, zamansız bir çekiciliğe sahiptir. Buradaki yastık, koltuğun tabanından arkaya kadar uzanarak maksimum konfor ve mükemmel sırt desteği sunar. Daha yumuşak bir renk paleti için harika bir seçim.

Freeport Park tarafından Maverick Asma Sandalye

Bu canlı kırmızı asılı sandalye ile dış mekanınıza bir renk patlaması ekleyin. Daha boho bir tarz benimseyen sandalye, pamuk ve polyester karışımından yapılmıştır ve hem UV’ye hem de hava koşullarına dayanıklıdır – inanılmaz derecede hafiftir ve kış aylarında saklaması kolaydır.

Gözyaşı Asma Sandalye

Gözyaşı şeklindeki bu zarif asma sandalye kesinlikle gözümüze çarptı. Popüler dairesel ürünlere kıyasla tarzı daha benzersiz olan bu sandalye, Rohe Noordwoldes’un ünlü yumurta sandalyesinden esinlenmiştir. Hafifçe sallanırken rahatlayın, bu yaz rahatlamanın mükemmel yolu!

READ  King Charles, BBC'nin The Repair Shop programında yer alacak

Buna benzer daha fazla

Dante Bahçe Asma Kapsül Sandalye

En İyi Bahçe Asma Sandalyeleri

El dokuması ve endüstri standardı ağırlık kapasitesini aşan bu asma bölmeli sandalye, kesinlikle zamanın testine dayanacaktır. Göze çarpan bir özellik, kesik kenarlar, kapalı bir yumurta sandalyenin verdiği rahat koza hissi ile diğer bahçe mobilyası stillerinin görünümü ve açıklığının mükemmel karışımıdır.

Tavus Kuşu İç Mekan/Dış Mekan Asma Sandalye

En İyi Bahçe Asma Sandalyeleri

Antropologie, şık ev eşyaları ve mobilya parçalarıyla tanınır ve bu asılı sandalye bunun bir başka kanıtıdır! Bir ağaca veya çardağa asın ve sıcacık bir battaniye ve bazı pelüş minderlerin eklenmesiyle sabahtan akşama kadar rahatlayabilirsiniz!

Garcia Asma Bahçe Sandalyesi

Gözyaşı şeklinin biraz daha geniş bir yorumu olan bu asılı sandalye, her ikisi de siyah renkte, güçlü bir tabana sahip rattandan yapılmıştır. Aynı zamanda (süper rahat görünen) büyük pelüş minderi ile birlikte gelir, bu da onu terasınızda dinlenmek için ideal bir parça yapar.

Siyah İkili Sallanan Sandalye

En iyi bahçe asılı sandalyeler

Daha sosyal bir şey için, çift asılı sandalye harika bir seçimdir. Peluş minderlerin sağladığı ekstra konforla suni hasırdan yapılmıştır, bir arkadaşınızla dinlenmek veya tek başınıza geniş bir alanda uzanmak için mükemmeldir.

Freeport Park tarafından Abbingt Asma Sandalye

En iyi bahçe asılı sandalyeler

Minimalist, scandi tarzı bir estetik olan bu asma sandalye, klasik mavi ve beyaz çizgili sade, hımbıl bir tasarıma sahiptir. Maksimum konfor için son derece kalın dolgu ve eşit ağırlık dağılımı için şık bir ahşap çubuk ile bu asılı sandalye, iç ve dış mekan kullanımı için mükemmeldir.

Evler ve Antikalardan daha fazla bahçe içeriği

Gelen kutunuza gönderilen daha fazla H&A içeriğinin keyfini çıkarmak için haftalık bültenimize kaydolun.