Yeni Yılda Yeni Bir Siz İçin Bu Vintage Motivasyon Posterlerini Deneyin

Olumlu bir tutum hayatta kazanmanıza yardımcı olabilir. Mather & Company, 28” x 41-1/2”, 860 Dolar.

Miras Açık Artırmaları

Yeni yıl çok şey vaat ediyor. Yeni umutlar, planlar ve kararlarla yeni bir başlangıç. Bu, eski alışkanlıkları ve artık uymayan diğer şeyleri geride bırakarak yeni bir siz yaratma şansıdır. Bu yıl kişisel veya profesyonel yaşamınızda bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız şanslısınız. Hedeflerinizi gerçeğe dönüştürecek tek şeyimiz var: Dünden kalma motivasyon mesajları.

Kükreyen Yirmili Yıllar boyunca Amerikan ruhu idealizm ve ekonomik genişlemeyle besleniyordu. İşler boldu ve işverenlerin, daha yüksek üretkenlik ve artan çalışan bağlılığı karşılığında gönüllü olarak daha yüksek ücretler, sağlık sigortası, azaltılmış çalışma saatleri ve ücretli izinler sunarak işçi sendikalarının ve sosyalistlerin şikâyetlerine karşı çıktığı Refah Kapitalizmi olarak bilinen bir hareket ortaya çıktı.

Ertelemenin kazanmasına izin vermeyin. Mather and Company, sanat eseri Robert Beebey, 1923, 28” x 41-1/2”, 278 dolar.

Miras Açık Artırmaları

Bu hareketin gelişmesini izlerken, Charles MatherChicago’lu bir matbaacı olan , yakında yaratacağı motive edici bir mesajın tavsiyesine uydu: Fırsatın kapıyı çaldığını duydu ve kapıyı açtı. Birinci Dünya Savaşı sırasında hükümetin propaganda kampanyasının başarısını görmüş ve bunu işini büyütmek için bir şans olarak değerlendirmişti. Aynı reklamcılık tekniklerini uygulayan Mather, çalışanlara ellerinden gelenin en iyisini yapmaları konusunda ilham vermek üzere tasarlanmış, ekip çalışması, dakiklik, sadakat ve güvenlik gibi takdire şayan nitelikleri öne çıkaran sloganlarla motive edici bir seri yarattı. Mather, bu mesajların özellikle sıkıcı, sıkıcı çalışma ortamlarında dikkat çekici olması gerektiğini biliyordu, bu yüzden bu basit, doğrudan satışları yapmak için Willard Frederick Elmes, Hal Depuy ve Frank Beatty gibi sanatçıları cesur ve renkli grafiklerle göz alıcı bir çekicilik yaratmaları için görevlendirdi. “Oyun Dokuzuncu Vuruşta Kazanılır” ve “Bahaneler Size Hiçbir Şey Getirmez” gibi mesajlar.

Daha sonra, yakında çalışan kitlelere satacağı büyüyle silahlanmış olarak, fabrika sahiplerini ve diğer şirketleri bu motive edici mesajları almaya ikna etti. Mather, 1923 ile 1929 yılları arasında bu cesur ve renkli taş baskılardan 300’den fazlasını yarattı ve bunlar, General Motors, Kellogg Company ve Kodak dahil olmak üzere ülke çapında binlerce şirket için popüler bir eğitim aracı haline geldi.

READ  Bu Art Deco Banyo Lavabosu Neden 11.000 Dolardan Fazla Değerde?

Bir şeyi yapamayacağını söyleyen kimseye kulak asma. Mather & Company, tasarımcısı bilinmiyor, 1929, 43” x 35”, 5.280 dolar.

Swann Müzayede Galerileri

Mather, daha sonra serisinin bir parçası haline gelen başka bir mesajı örnekledi: “İşlerine dalmış olanlar, ödüllerini alırlar. Ciddi ol ve başaracaksın. Mather bunu kastetmişti ve başardı. Şirketini büyüttü ve bu şirket, 1920’lerin ikinci yarısında ABD’deki erişimini Kanada’ya ve hatta İngiltere’ye kadar genişletti.

Aslında aynı dönemde, İngiliz firması Parker-Holladay Company, kurgusal bir işletme müdürü olan Bill Jones’un dağıttığı, konuya açıklık getiren kendi özdeyişlerini üretiyordu. Firmanın yine Chicago’da bulunan Amerika ofisi, Bill Jones’u Amerikan pazarı için takas boyutunda kartlar yaptı ve burada çalışanları başarıyı geliştiren cesaret ve yapabileceğim tavrını geliştirmeye teşvik etti. Ve bu mesajların bazılarında Bill Jones kadar büyük ve sorumlu birinin belirdiğini gördüğünüzde – kazanmaya götüren güven ve iş yapma becerisi havasını taşıyan – onun tavsiyelerine uyma konusunda motive hissedeceksiniz.

Öfkeye dikkat edin. Mather & Company, tasarımcısı bilinmiyor, 1924, 47-1/2” x 35-1/2”, 12.500 dolar.

Swann Müzayede Galerileri

Bu materyal, özellikle Mather’ın hazırladığı, oldukça koleksiyonluk bir malzemedir. Taş litografi kullanılarak basılan bu eser, her bir parçada detay zenginliği ve onlara zengin bir görünüm kazandıran ince doku inceliği sergileniyor ve tarihçilerin yanı sıra poster koleksiyoncularının da ilgisini çekiyor.

Her ne kadar bu motive edici mesajlar işçilere ve işyerine yönelik olsa daDestekledikleri geleneksel erdemler o zaman olduğu kadar bugün de geçerliliğini koruyor. Mather ve Parker-Holladay öz disiplini, sadakati, dürüstlüğü, gelecek için para biriktirmeyi, çalışkanlığı, sağlığınıza dikkat etmeyi, henüz olmamış şeyler için endişelenmemeyi ve hepsinden önemlisi gülümseyerek söylemeyi savundular. Bunu yapın ve kesinlikle bir iş terfisi sizi bekliyor!

Neredeyse 100 yıl sonra, geçmiş yılların tavsiyeleri ve genel dersleri hâlâ değerini koruyor.

Şimdi meşgul ol! Ama gülümsemeyi unutma.

Eski sıkıntılara elveda deyin ve yeni bir başlangıca hoş geldiniz. Mather & Company, 1923, 28” x 41-1/2”, 537 dolar.

Miras Açık Artırmaları

Zamanınızı değerlendirin. Chicago: Parker-Holladay Co., Bill Jones, 1928, 11” x 8-1/2”, 156 dolar.

Potter ve Potter Müzayedeleri

Yağmurlu bir gün için tasarruf etmek önemlidir. Mather & Company, bilinmeyen tasarımcı, 1925, 48” x 36”, 4.080 dolar.

Swann Müzayede Galerileri

Kontrol edemediğiniz şeyler için endişelenmeyin. Mather & Company, tasarımcısı bilinmiyor, 1924, 47-1/2” x 35-1/2”, 1.430 dolar.

Swann Müzayede Galerileri

Sağlığınıza iyi bakın. Mather and Company, 1923, 28” x 41-1/2”, 227 dolar.