Adam 70’lerden kalma 8 dolarlık Walt Disney World Biletini Keşfetti Hala Çalışıyor

Matthew Ables, nominal değeri 8 dolar olan 1978 Walt Disney World biletiyle.

Görüntü Matthew Ables’ın izniyle

Matthew Ables, yakın zamanda Florida tema parkına girmek için evinde bulduğu 1978’den kalma bir Disney World biletini kullanmaya çalıştığında kendini biraz “Aptal” hissetti. Ancak endişelenmesine gerek yok çünkü nominal değeri 8 dolar olan eski bir bilet bile onun The Magic Kingdom’a girişine izin veriyordu.

Buraya “Dünyanın En Mutlu Yeri” demelerine şaşmamalı.

Gömülü medyayı görmek için orijinal makaleyi görüntüleyin.

12 milyondan fazla izlenen bir TikTok videosunda Ables, evinde 1978’den kalma ve bunca yıldır “toz toplayan” bir bilet defteri bulduğunu söyledi. Videonun başında “Disney World’e 8 dolar değerindeki 46 yıllık bir biletle girmeyi denedim” dedi. Bileti özel kılan son kullanma tarihinin bulunmamasıydı.

Haftanın ayına ve gününe bağlı olarak bir bilet Florida’daki Walt Disney World bugünün maliyeti 109 ila 164 ABD Doları veya daha fazladır.

Matthew Ables, 1978’de Walt Disney World’e giden bu biletin evde toz topladığını söyledi.

Görüntü Matthew Ables’ın izniyle

Ables, Orlando’ya uçtuktan sonra eski biletini bilet gişesindeki bir kadına sundu. Videoda Ables, “Orada gergindim çünkü bilet kitapçığının her yerine agresif bir şekilde ‘boş’ damgasını vurmaya başladı” dedi.

Able’ın korkusu yersizdi. Birkaç dakika sonra, bir personel ona o gün için tema parkına erişim izni veren sarı bir geçiş kartı verdi. Ables, Magic Kingdom’a girdikten sonra “Bunun gerçekten işe yaradığına inanamıyorum” diye itiraf etti.

Şunlar da hoşunuza gidebilir:

Stellar Disney Park Koleksiyonu 7 Milyon Doları Geçti

Cha Ching! Walt Disney Kişisel Çek Nakitleri 7.300 Dolar