V&A İşbirliğiyle Yeni Kanepeler ve Eşya Koleksiyonu

Sofas & Stuff, özel ürününün lansmanını duyurdu. Nature koleksiyonundan alınmıştırdünyanın önde gelen sanat, tasarım ve performans müzesi olan Victoria and Albert Museum (V&A) ile işbirliği içinde.

Bu, iki marka arasındaki ikinci işbirliği olacak. Brompton Koleksiyonu tekstil desenleri ve 16. yüzyıldan 19. yüzyıla kadar çeşitli doğa çalışmaları içeren.

2023 için yeni olan koleksiyon, dünyaca ünlü V&A arşivlerinden duvar kaplamaları, kumaşlar ve illüstrasyonlara dayanan, iç açıcı bir flora ve fauna karışımından ilham alıyor.

Sanat ve El Sanatları döneminden botanik ve harika tahta baskılardan oluşan bir şölen, doğayı iç mekana taşımak için on çağdaş renk grubuyla yeniden tasarlandı.

sarah weal

Özel ve cezbedici tasarımlar, Lancashire’da, güzel bir dokunuşa sahip, ancak 21. yüzyıl yaşamının talepleriyle başa çıkacak kadar sağlam olan doğal keten ve pamuklu kumaşlar üzerine titizlikle basılmıştır.

Özellikle Kuş ve Tavşan rengindeki Helmsley 3 Kişilik Kanepe, iç mekanlara doğadan ilham alan bir his getiriyor. Yumuşakça genişleyen deseni, burada koyu yeşil renk grubuyla resmedilen, dalgalanan yaprakların ortasındaki orman hayvanlarını içeriyor.

Kanepeler ve Eşyalar V&A koleksiyonu

Söğüt Linton 3’lü Koltuk ile sadeleştirilmiş botanik bir tarz elde edilebilir. Hassas, abartısız tasarımı, hem geleneksel hem de çağdaş mülklere havalı ve karakterli bir çekicilik katar.

Kanepeler ve Eşyalar V&A koleksiyonu

Botanical Collage All Over Midhurst 2’li Koltuk ile daha cesur bir görünüm elde edilebilir. Dekoratif baskısı, V&A’nın botanik illüstrasyon koleksiyonundan alınan meyve ve sebzeleri tasvir eder.

Buna benzer daha fazla

Bu büyüleyici tasarımdaki bir kanepe veya ara sıra bir sandalye, herhangi bir klasik meskene kalıcı bir karakter katacak ilgi çekici ve şık bir parça oluşturur.

Kanepeler ve Eşyalar V&A koleksiyonu

V&A Drawn from Nature koleksiyonu, doğal dünyanın ve onun güzelliğinin kaliteli iç tasarımla nasıl yakalanabileceğinin neşeli bir kutlamasıdır.

READ  2023 için en iyi yün şilteler

Koleksiyondaki tüm kumaşlar, Sofas & Stuff’ın İngiliz el yapımı ısmarlama kanepeler, sandalyeler, yataklar, tabureler ve minderler yelpazesinde kullanılabilir veya perdeler ve panjurlar veya diğer yumuşak mobilya projeleri için kumaş olarak satın alınabilir.

Koleksiyonun tamamını şuradan satın alın: Sofas & Stuff’ın web sitesi.

Daha fazla H&A kanepe içeriği:

Drew Pritchard’ın Barker & Stonehouse ile kanepe koleksiyonu

Kanepe stilleri, şekilleri ve tasarımları açıklandı

Bir oturma odası için en iyi kadife kanepeler

Oturmak ve uyumak için en iyi çekyatlar

Şimdi satın alabileceğiniz en iyi şezlonglar

Bir deri kanepe nasıl temizlenir

Yaz için şık ve konforlu bahçe kanepeleri